Tijn en Job in Kangoeroeland en Kiwiland!

Brou Lake

Woensdag 5 januari

Vanochtend bij het opstaan hadden wij zomaar een verrassing voor Tijn en Job. Marcel heeft inmiddels al aardig wat dollars aan het duiken uitgegeven en we vonden het eens tijd worden om Tijn en Job ook een keer te verwennen met iets extra's. En aangezien ze al weken zoveel plezier beleven aan het kleine zakje lego dat ik van thuis heb meegenomen, besloot Marcel gister in de speelgoedwinkel eens flink uit te pakken en de brandweerkazerne met brandweerwagen van lego te kopen voor Tijn en Job. Nou, dat was nog eens leuk wakker worden! Met het opbouwen moesten ze nog even wachten, want eerst zijn we naar de caravan-zaak gereden die onze waterpomp zou gaan nakijken en repareren. De man wist al dat we zouden komen, dat had het camperbedrijf al netjes doorgegeven. De service was op en top. De pomp bleek inderdaad kappot. We moesten zelf even een nieuwe pomp ergens gaan halen in de buurt en die werd er daarna gelijk ingezet, waarna alles het weer perfect deed. Kunnen we vanavond weer lekker ‘douchen' en afwassen in ons campertje. Tijdens de reparatie is Marcel begonnen met het opbouwen van de lego. Geef maar toe, heb je het niet stiekem ook een beetje voor jezelf gekocht? De 3 mannen genoten er in ieder geval volop van. En nu zijn we neergestreken aan de kust, middenin een natuurgebied aan het Brou Lake. (Tussendoor trouwens ook nog even een lekke band verwisseld......) Zeer primitieve camping met alleen een gebouwtje met iets wat we ze een wc noemen, maar wel midden in de prachtige natuur hier. Net al even gespeeld aan het strand met de kleintjes. Vanavond staat er spaghetti op het menu en zullen we, na nog een strandwandeling, waarschijnlijk weer vroeg onder de wol kruipen. In dit gebied hebben we de airco 's nachts trouwens absoluut niet nodig, eerder een dikke deken. Ideaal, overdag een lekker zonnetje, 's nachts lekker fris! Daar teken we voor! Nog een paar dagen, dan zullen we bij Marieke en haar gezin aankomen. Dit is een vriendin van Maaike, die hier tijdens haar backpack-rondreis een aantal jaren geleden haar huidige man heeft leren kennen en die inmiddels ook 2 meisjes hebben. Tijn kijkt er nu al weer naar uit om met hun te spelen, hij vraagt er iedere dag naar. Nog even wachten Tijn......

Reacties

Reacties

Opa Tjeu en oma Wilma

Lieve schatten, wat een leuke foto's laten jullie ons zien! Wat een belevenis zo tussen al die dieren. Wat zullen de mannetjes genieten en jullie dan weer van hen. Nog een heel goede reis gewenst met veel nieuwe indrukken en belevenissen.
Dikke kus en knuffel van ons en tot gauw weer.

Hans

Hallo allemaal!!
allereerst natuurlijk een heel gelukkig en gezond 2011 voor jullie!! Wat een leuke verhalen en mooie foto's! leuk om te zien/lezen!! ik zie de jongens alleen maar lachen en lekker spelen!! Mooi om te zien!! Heel veel plezier!!
Groeten vanuit een regenachtig Tiel op mijn WERK ( bah,ik ben niet jaloers op jullie......) van Hans

Maaike

Zo: Marcel geeft zijn dollars uit aan het duiken, Tijn en Job aan een lego-brandweerauto....en Heidi?? :-) Waar maken ze jou blij mee??? Waarschijnlijk met de gelukkige snoetjes van je jongens... Maar misschien ook eens met een lekkere wellness-behandeling ofzo...? Als je daar in Australie niet aan toe komt, dan doen wij samen dat wel een keer in Nederland als jullie weer terug zijn...!!

Liefs van je zus

alexandra

Voor jullie allemaal een heel goed en gelukkig en vooral gezond 2011 gewenst!
Hier smelt de laatste sneeuw rap weg door een vies miezertje. Nils en ik spelen vandaag dus binnen en genieten van jullie mooie foto's en verhalen.
Ga zo door met schrijven! Wij genieten mee!
Liefs,
alexandra en nils

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!